Jornada d’assessorament gratuït per mares i pares d’adolescents

Com a mare o pare d'un fill o filla adolescents és possible que et trobis amb problemes com ara:
Manca de respecte, no accepten els límits, consum de tòxics, addicció als jocs d'ordinador, aïllament i manca de comunicació preocupant, desmotivació, manca de responsabilitat i d'altres que us afecten i us causen malestar i patiment.

Taller per a mares i pares d’adolescents a Vic.

A l’equip de Gestaltvida estem recollint informació per tal d’estudiar els problemes i dificultats en les quals us trobeu i crear un procés terapèutic que ús pugui ajudar, si voleu col.laborar, us convidem a participar en aquesta trobada grupal en què proposarem dinàmiques per gestionar el que us passa i poder acompanyar al vostre fill o filla des del respecte i l’afecte sense deixar de ser els seus pares.

Taller per a mares i pares de fills/es amb una malaltia mental

A l'equip de Gestaltvida estem recollint informació per tal d'estudiar els vostres problemes i dificultats i crear un procés terapèutic que ús pugui ajudar. Si voleu col.laborar, us convidem a participar en aquesta trobada grupal, proposarem dinàmiques per gestionar el que us passa i poder orientar-nos a trobar futures solucions.

Taller per a famílies reconstituïdes

En l'equip de Gestaltvida estem confeccionant un programa dirigit a pares i mares que hi han reconstituït una família per tal que pugui ajudar-vos a abordar els vostres problemes i dificultats, si voleu col·laborar, us convidem a participar en aquesta trobada grupal on ens aproparem a la vostra problemàtica i, també, fer dinàmiques i propostes per trobar solucions que us permetin avançar en el vostre projecte.